Recreëren


Kerkepaden

Kerkepaden zijn fiets- en wandelpaden, ontstaan uit een idee, om de oude wandelpaden naar de kerk van Beltrum in ere te herstellen. Deze paden gelegen in het landelijk gebied rondom Beltrum hebben door dit idee een nieuw leven gekregen. Nu met de hoofdfunctie om wandelend of fietsend te kunnen genieten van de natuur en de omgeving rondom Beltrum. De kerkepaden (22 kilometer, met zitbankjes en koffiehuisjes) zijn grotendeels opgenomen in de knooppuntenroute van de Achterhoek. Beltrum
en haar vrijwilligers zijn trots op dit resultaat.

Geniet ervan!
Beleef de kerkepaden.
www.Beltrum-online.nl/kerkepaden


Atelier Anouk

Beeldend kunstenaar Anouk de Groot geeft in haar goed uitgeruste Atelier Workshops en Cursussen Keramiek. De Workshops zijn zeer geschikt voor een familieactiviteit, teambuilding of vriendenuitje. Tussendoor is er tijd voor een kop koffie/thee met iets lekkers, welke ook in de mooie plattelandstuin genuttigd kan worden. Naast het atelier liggen de prachtige kerkepaden van Beltrum, ideaal om te combineren met een wandeling of een fietstocht.
Voor een impressie van alle beelden op www.AnoukdeGroot.nl
U bent van harte welkom bij Atelier Anouk!

Atelier Anouk
Spilmansdijk 5a
7156 NV Beltrum
06 10 17 25 70
anoukdegroot@hotmail.nl
www.AtelierAnouk.com


Klompenbelevingscentrum Gelrica

Klompenbelevingscentrum Gelrica
Heelweg 13
7156 NJ Beltrum
www.gelrica.nl

Beleef het op klompen…Klompenbelevingscentrum Gelrica presenteert U met gepaste trots: de klomp! Voor veel ouderen ongetwijfeld een feest van herkenning, voor kinderen een bijzondere ervaring in een tijd waarin alles draait om social media en games. Wij laten iedereen opnieuw kennis maken met een typisch Nederlands product dat al ongeveer 800 jaar bestaat. Of het nu gaat om een workshop, een kinderfeestje of een inspirerende wandeling op klompen over het
belevingspad. Bij Klompenbelevingscentrum Gelrica kan het allemaal!


Bezoekboerderij De Weiden

De Weiden is een multifunctioneel boerenbedrijf gelegen op het platteland van Beltrum aan de Schuurmansweg. Eigenaren Bennie en Monique zijn trots op hun bedrijf en laten dit graag aan u zien.

Wij geven rondleidingen op afspraak, tevens is er de mogelijkheid bij ons te overnachten. Wij hebben 2 eenvoudige maar gezellige kamers die men kan huren voor 1 of meerdere nachten. Beleef de boerderij!
Ook bestaat de mogelijkheid het kinderfeestje van zoon of dochter bij ons te houden, een ervaring die heel veel kinderen lang bij zal blijven. Maar ook een georganiseerd teamuitje op onze boerderij is mogelijk. Dit kan gecombineerd worden met een teamcoaching. Monique is sinds 2017 gecertificeerd (paarden) coach en coacht jongeren en jong volwassenen vanaf 18 jaar.

Bennie en Monique Weiden
Melkveehouderij, bezoekboerderij en coaching
Schuurmansweg 6
7156 SK Beltrum
Bennie: 06 20 12 19 67
Monique: 06 29 50 65 48
www.melkveehouderij-weiden.nl
www.deweidenpaardencoaching.nl


’t Noasman

’t Noasman beschikt over twee zaaltjes met beiden een terras waar u terecht kunt voor onder andere een gezellige verjaardag, familiedag, teamuitje, vergadering of lezing. Waarbij u kunt genieten van een activiteit, een drankje en/of een hapje eten. Er zijn vele mogelijkheden, waardoor we voor iedereen een offerte op maat kunnen maken en daarbij rekening houden met ieders wensen en budget.

De combinatie van natuur, gezelligheid en uw eigen selecte groep mensen maakt het een unieke locatie. Daarnaast is de benedenverdieping drempelvrij en is er een invalidentoilet aanwezig. Voor kinderen is er voldoende speelruimte en speelgoed aanwezig om zich te kunnen vermaken. Zo zijn er voor buiten onder andere een waterbaan, traptrekkers, een volleybalveld en een klimtoestel. Op de bovenverdieping is er een tafeltennistafel, biljarttafel en een voetbaltafel. Deze is alleen te gebruiken bij het reserveren van de bovenverdieping tenzij deze verdieping niet gereserveerd is.

’t Noasman
Meenweg 4
7156 NX Beltrum

0544 481 440
06 11 82 66 40
info@noasman.nl
www.noasman.nl