Overnachten


Camping Falkenborg

Buiten, gewoon en gezellig. Een camping waar jong en oud zich thuis voelt. Waar kinderen een vlot kunnen bouwen en uittesten op de zwem/visvijver en in een bootje lekker kunnen peddelen. Of lekker fietsen en wandelen in de mooie Achterhoekse omgeving. En als u dan ‘s avonds moe en tevreden lekker buiten zit bij een knapperend houtvuur is dat voor ons de bevestiging dat we goed bezig zijn. Welkom op Camping Falkenborg.

Camping Falkenborg
Waterdijk 5
7156 ND Beltrum
0544 48 16 74 / 06 13 16 86 93
info@falkenborg.nl
www.falkenborg.nl

Vakantiehuis Het Slat

Vakantiehuis Het Slat
Baksweg 2
7156 NG Beltrum
06 53 12 17 36
vakantiehuis@hetslat.nl
www.hetslat.nl

Net buiten het dorp Beltrum staat vakantiewoning Het Slat. Het is een volledig ingericht huis dat 15 gasten comfortabel onderdak biedt. Ideaal voor families, groepen, verenigingen of om na een feest dichtbij te overnachten. Rondom het huis liggen weilanden en akkers en de groene omgeving biedt een weldadige natuurlijke rust. Restaurants, snackbar, supermarkt en winkels zijn in het dorpscentrum van Beltrum. Catering: ontbijt, lunch, diner, BBQ, regelen wij graag voor u. Internet/WIFI aanwezig.


Minicamping De Hippe Kip

De Hippe Kip is een kleine camping te midden van ruimte, bos en landerijen in het buitengebied van Beltrum. Met circa 8 kampeerplaatsen, een pipowagen en Uutbloashuusken (rustpunt.nu) bieden wij u een mooie plek met uitstekende sanitaire voorzieningen om te recreëren of even een korte pauze te nemen. In de verte hoort u soms, het geritsel van de (kriel)kipjes in de struiken en het verse kopje koffie is zo gezet. Wees welkom!

Minicamping De Hippe Kip
Schuurmansweg 4
7156 SK Beltrum
06 16 98 42 21
info@minicampingdehippekip.nl
www.minicampingdehippekip.nl


Bed & Breakfast De Bultenaar

Bed & Breakfast De Bultenaar
Nijkampsweg 4
7156 SC Beltrum
06 48 63 76 93
pmeerman62@kpnmail.nl

De Bultenaar, in het Beltrumse Veld, ligt in het prachtige coulissenlandschap van de Achterhoek, te midden van de weilanden, vlakbij het oude vestingstadje Groenlo en ongeveer 10 kilometer van de Duitse grens. Wij hebben de beschikking over één twee persoonskamer op de 1e verdieping voor bed & breakfast. U kunt bij ons genieten van de rust, stilte en heldere nachten, waar u de sterren aan de hemel kunt zien.


Camperplaats Erve Roos

Mooie camperplaats met prachtig uitzicht over de weilanden. Rustig gelegen, dorpje Beltrum op loopafstand, met horeca en supermarkt. Mooie uitvalsbasis voor fietsers. Ook wandelen is goed mogelijk.

Locatie gelegen in het Achterhoekse landschap met ruime plekken – douche in aanbouw – kerkepaden om te fietsen -varen met de Berkelzomp- het Klompenbelevingspad- zwemmen 5km, in Groenlo, Borculo en Ruurlo-centrum Beltrum 1 km. Museum More/kasteel Ruurlo is hét decor van het leven en werk van Carel Willink. 

Erve Roos
Industrieweg 6
7156 PA Beltrum
06 – 54 37 21 33
https://camperplaats-erve-roos.business.site/